KDE 4.3.4 on my PCLinuxOS

In this moment I write this post in English, because today I have joined PCLinuxOS forum. sorry if my english is bad

pada kesempatan ini saya nulis postingan pake bahasa Inggris, soalnya tadi baru aja gabung di forumnya PCLinuxOS. mohon maaf kalo tulisannya kacau balau

It is my third chance to try installing KDE 4 on my PCLinuxOS.

by following the instruction on forums, i change the repository section (using synaptic) from kde to kde4.

after reloading package lists, select task-kde4-minimal package to install minimum system of KDE4

ini kesempatan ketiga aku nyobain KDE4 di PCLinuxOS. berdasar petunjuk di forum2 , yang pertama ubah section repository dari kde ke kde4.

setelah di reload repositorynya trus aku install paket task-kde4-minimal buat nginstall desktop KDE4 minimal

after KDE4 successfully installed then I install some package like Amarok, kdegraphic,kdebluetooth,kernel 2.6.27.tex5,etc

setelah KDE4 sukses terinstall dilanjutin install Amarok,kdegraphic,kdebluetooth,kernel 2.6.27.tex5, dsb

but this KDE4 is not as perfect as I hope before, I like JuK Music player that looks simple than amarok but always crash when I minimize to tray or I colse the window.

the second things is kbluetooth4 with bluez4 cannot detect my internal bluetooth

ternyata KDE4 ini tidaksempurna yang aku bayangkan sebelumnya. aku suka JuK music playe yang keliatan simpel dibanding amarok, tapi selalu crash pas diminimize ke tray atau pas di close.

hal kedua, blutut internalku nggak kdedetek sama kbluetooth4 dg bluez4

this is my screenshoot


I hope my girlfriend will help me to correct my english on this post. hahaha………..